0

Shopping Bag

Du har element (er) i handlekurven din
 0

Ønskeliste

Du har 0 element i din ønskesekk

Kontakt oss

Støtte etter salg:


 

For spørsmål angående Ordre status and other after-sales support, log in mine bestillinger g klikk på bestillingen du trenger hjelp med. Fra den detaljerte bestillingssiden kan du enkelt gjennomgå bestillingsdetaljer, spore ordrefremdrift.

Hvis du har spørsmål eller klager om varene du har mottatt, vennligst kontakt oss.

Alle ettersalgsforespørsler håndteres grundig. Vi vil svare så snart vi har resultatet, vær så tålmodig. Ingen henvendelse er ubesvart.

Du kan sende inn en klage etter trinnene, vårt team vil ta vare på det innen en arbeidsdag. Vennligst sjekk kontoen din regelmessig for å få den siste oppdateringen, du vil bli varslet via e-post samtidig. Vi svarer vanligvis på alle henvendelser innen en arbeidsdag.

 

Støtte for salg:


 

For spørsmål før du legger inn en bestilling, vennligst besøk vårt brukerstøtte. Brukerstøtten gir svar på de fleste vanlige spørsmålene. I tillegg har vi vennlige servicerepresentanter klar til å hjelpe deg. Vi streber etter å gi deg utmerket kundeservice, og vi vil gjøre så mye vi kan for å forbedre din shoppingopplevelse. Har du spørsmål, kommentarer eller råd, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

 


 

Send inn din forespørsel

*Obligatoriske felt

Vennligst send ikke returelementer til adressene under, retur returnert til disse adressene kan ikke behandles. Hvis du trenger å returnere et produkt, vennligst kontakt kundeservice ved å sende inn en forespørsel.

E-post: [email protected]